Du som flyttar in till oss

Det finns ett antal saker som är bra att ha koll på vid inflyttning, så här får du lite tips på vägen.

Husvärd
I varje område finns våra husvärdar. Husvärden ansvarar för fastigheten. Det är husvärden som sätter trapphusskylten när du flyttar in. I alla trapphus finns bild och kontaktuppgifter till din husvärd.

El - hushållsel
När du flyttar in anmäler vi detta till elleverantören så att du får ett elabonnemang. Detta avtal följer tiden för ditt hyresavtal.

Förråd
Det finns ett tillhörande förråd till varje lägenhet och är uppmärkt med de 6 sista siffrorna i ditt lägenhetsnummer. Placeringen är oftast i källaren i fastigheten. Om du behöver hjälp att hitta ditt förråd kontaktar du din husvärd i området.

Hemförsäkring
Alla som bor hos oss ska ha en gällande hemförsäkring. En hemförsäkring ger i många situationer bra skydd. Den gäller både vid skador på den egna egendomen och på hyresvärdens egendom. Vi kan även erbjuda allriskförsäkring (otur) samt utökat reseskydd. Försäkringen kan tecknas tillsammans med hemförsäkringen.

Autogiro
Med Autogiro dras rätt hyresbelopp automatiskt från ditt konto på förfallodagen och sätts in på AB SvalövsBostäders konto

Nycklarna hämtas på AB SvalövsBostäders kontor, Herrevadsgatan 11 B, Svalöv.

Nyckelutlämning sker första avtalsdagen efter kl. 13.00. Infaller den dagen en söndag eller annan helgdag, lördag, midsommarafton, julafton eller nyårsafton ska det i stället ske nästa vardag.