Om oss

AB SvalövsBostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Svalövs Kommun. Vår målsättning är bland annat att ge kommuninvånarna bästa möjliga boende.  

Vi förvaltar cirka 1080 lägenheter som är fördelade på orterna Svalöv, Teckomatorp, Billeberga, Tågarp, Kågeröd och Röstånga. Vi kan erbjuda många olika lägenhetstyper och ett varierat utbud av bostadsområde på orterna. Det finns allt mellan små ettor med kokvrå och fransk balkong till större lägenheter med uteplats och trädgård. 

Alla våra sökande står i samma kö vilket gör att de kan söka fritt bland lägenheterna som läggs ut på vår hemsida. Kösystemet bygger på poäng där den/de som har mest poäng (av de som har sökt en lägenhet) får möjligheten först att titta på lägenheten. Detta är under förutsättning att de är godkända i övrigt d.v.s. har en godkänd inkomst och en skuld och anmärkningsfri kreditupplysning. 

Vi förvaltar även Svalövs Samhällslokaler AB som huvudsakligen skall verka som ett kommunalt verksamhetsbolag men även tillhandahålla lokaler för småindustri och hantverk samt lokaler för sådan affärs- och serviceverksamhet som betjänar befolkningen i Svalövs Kommun. 

Svalövs Kommun är vackert belägen i den natursköna och lugna delen av nordvästra Skåne och inom bekvämt avstånd till storstadsregionen med dess utbud av aktiviteter. 

Vilken bostad du än väljer kan vi med hjälp av vår erfarenhet och kunskap erbjuda dig bästa möjliga service.