Uppdatering av våra projekt

SvalövsBostäder är igång med en del stora projekt ute i våra område. Här följer lite dagsfärsk uppdatering.

Ryttaregatan 3, Svalöv
Vår nybyggnation är i full gång och den följer utsatt tidsplan. Tredje våningen är i dagarna på väg upp och vi följer med spänning uppbyggnaden av vårt nya hus. Än är det inte försent att lämna in en ansökan. Senast 4 augusti ska er ansökan vara inlämnad för att ni ska kunna vara med i utlottningen av lägenheterna.

Södervångsområdet, Svalöv
Hela södervångsområdet genomgår just nu en stor förändring och den kommer pågå under några år. Vi är snart i hamn med vårt första hus som ligger på Energigatan. Där har vi bytt tak och balkongfronter. Nästa hus på tur är Bredingegatan 1 A-C där vi bl.a. kommer byta tak, fönster, balkongfronter och entrépartier. I varje trapphus sitter tidsplaneringen uppsatt så att våra boende kan följa projektets olika faser. 

Södervägen/Torggatan, Tågarp
I Tågarp har vi precis genomfört ett fönsterbyte på Södervägen/Torggatan. Projektet har följt vår tidsplanering och vi är nu i slutfasen. Det som återstår just nu är plåtningen och den kommer påbörjas inom kort.

Kvarnliden, Billeberga
På Kvarnliden i Billeberga kommer utemiljön få en uppfräschning under sensommaren/hösten. Arbetet startar under första veckan i augusti och beräknas vara klart till 5 oktober.
2019-06-18