Lägenhet i nybyggnationen

Ryttaregatan 3

Ta chansen att söka och eventuellt flytta in i en helt ny lägenhet...

Vi har just nu en uppsägning i vår fina nybyggnation på Ryttaregatan 3 i centrala Svalöv. Huset som har totalt 16 lägenheter fördelat på fyra våningar stod klart i mitten av januari.

Lägenheten som är uppsagd har 3 rum på totalt 72m² och den ligger på fjärde våningen. Den 1 juni kommer den vara ledig för inflyttning så lämna din intresseanmälan redan idag.

Lägenheten nås med hiss, har inglasad balkong med härlig utsikt över parken, egen tvättutrustning och diskmaskin. Hela lägenheten har parkett förutom i hall, badrum och del av kök där det är klinker på golven. Den har öppen planlösning, porttelefon och bredband via fiber. Det centrala läget innebär en direkt närhet till inhandling av mat, besök hos vårdcentralen och till byns skolor.

Står du i kö hos oss kan du logga in på "mina sidor" direkt för att göra en intresseanmälan. Om du inte står i kö kan du registrera dig här och därefter göra en intresseanmälan. Ring oss gärna om du har frågor om lägenheten, området eller vill ha hjälp med att göra en intresseanmälan. Du når uthyrningen på 0418-66 78 02 eller 0418-66 78 03.

Bilder från insidan av en lägenhet hittar du här...


2020-03-17